Vakopleidingen

Volg een opleiding bij modevakschool OOST&!

Wil je kleermaker worden in het damesmodevak? Of wil je je nog meer bekwamen na je naailessen? Modevakschool OOST& in Zwolle verzorgt opleidingen die tot de beste van Nederland behoren.

Modevakschool OOST&

Karin van Oosten staat aan het roer van Modevakschool OOST& in Zwolle. Ze is professioneel en gediplomeerd docent in het modevak. Karin is verbonden aan de Stichting Verenigde Modevakscholen Nederland en aangesloten bij de Branchevereniging Modeambachten. Onder haar vakkundige begeleiding volg je de deeltijdopleiding tot costumière, coupeuse (kleermaker in het damesmodevak) of lerares in het modevak. En in september 2020 start Project OOST&, de vakopleiding tot medewerker naaiatelier of allround kleermaker.

Rooster en examens

Onderaan in het scherm kun je het jaarrooster bekijken. Tijdens de schoolvakanties van regio Noord en op feestdagen zijn er geen lessen. De examens worden een keer per jaar afgenomen door het Landelijk Platform Modevakonderwijs in Nunspeet. Meer informatie vind je ook op www.verenigdemodevakscholen.nl. De diploma’s hebben een branche-erkenning van Modint.

Opleidingen

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende opleidingen.

Project OOST& (voltijdopleidingen)

Deeltijdopleidingen

Vragen?

Neem contact op met Karin van Oosten.

“Een vak leren in de kledingbranche? Wij zoeken jou!”