Naaicafe

Kom koffiedrinken in het Naaicafe Zwolle

Wil je graag naaien, maar heb je de ruimte niet? Kun je al naaien en wil je graag werken aan een eigen project? Staat je naaimachine onder het stof op zolder en wil je liever in gezelschap werken? Kom dan naar het naaicafé van OOST& in Zwolle.

Binnenlopen bij het Naaicafé kan meerdere keren per week. In het rooster zie je wanneer de koffie klaar is. Ga lekker zelfstandig aan het werk met bijvoorbeeld je nieuwe gordijnen, maak een jurk, of verstel een kledingstuk. Je kunt gebruik maken van de machines van OOST&, en bij Karin en de andere begeleiders kun je terecht voor vragen. Plezier in het naaien staat voorop!

Kostenplaatje

Voor het gebruik van de ruimte en de machines, vragen we 6 euro per uur. Uiteraard werken we onder het genot van een kopje koffie of thee. Wil je vaker komen naaien? Dan is een strippenkaart iets voor jou. Je kunt een strippenkaart aanschaffen voor 95.00 euro, dan kun je 15 keer een uur komen naaien.

Wil je op een ander tijdstip zelfstandig komen naaien? Soms kan het ook tijdens de lesuren. Neem dan vooraf even contact op met Karin: 06-33032367 of 038-8506855